Category Archives: Uncategorized

5 Hadiah Untuk HariJadi….

Originally posted on Arif Syahmi:
Coklat – Saya rasa jarang perempuan suka makan coklat ni. Alasan yang paling kuat mereka berikan adalah, takut gemuk. Tetapi daripada survey yang dibuat di fanpage kami, ramai wanita memberitahu bahawa mereka gemarkan coklat sebagai hadiah…

Posted in Uncategorized | Leave a comment

5 Hadiah Untuk HariJadi….

Coklat – Saya rasa jarang perempuan suka makan coklat ni. Alasan yang paling kuat mereka berikan adalah, takut gemuk. Tetapi daripada survey yang dibuat di fanpage kami, ramai wanita memberitahu bahawa mereka gemarkan coklat sebagai hadiah hari jadi. Mungkin coklat seperti Ferrero … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

TOLONG SAYA MEMBUAT PILIHAN

saya mempunyai peminat namun,dia juga mencintai saya……KALAU AWAK LA JADI SAYA AWAK PILIH MANA SATU SAMA ADA BIAR DIA MINAT SAYA@CINTAI SAYA…..saya rasa bingung!!!!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

bo amir iqram

Hariku Harus dipenuhi dengan kehadiranmu sayangku Fikiranku Hanya dipenuhi dengan senyumanmu       Alangkah indah Jika dirimu sentiasa Di sisiku sayangku Berikanku hanya satu Hanya satu Lagu       Hariku Harus dipenuhi dengan kemanjaanmu cintaku Fikiranku Hanya dipenuhi … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

isnin 24/06/2013

ku rasa bosan walaupun berteknologi.kalau sekarang d sekolah kan best ramai rakan,guru di anggap rakan dan ada c shuhada.memang BOSAN! BOSAN! BOSAN!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

kenapa beberapa orang tidak suka hari isnin

etiap kali tiba hari Isnin mesti dapat tengok ramai yang mengeluh dan merungut sebab “Monday Blues” kononnya. Aku tak tahu dari mana datangnya istilah “Monday Blues” tu yang menunjukkan kelesuan dan kemalasan kita untuk memulakan sebarang tugas atau kerja pada hari Isnin … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

aku sebuah kapal terbang

Namaku Great. Aku ialah sebuah kapal terbang persendirian. Aku dilahirkan di sebuah kilang di luar negara iaitu di Amerika. Setelah lengkap semua anggota badanku dipasang,aku dicat dengan warna kegemaranku iaitu,merah. Aku kemudiannya dieksport ke Malaysia menggunakan sebuah kapal laut yang … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment